Att fira sin kärlek, sin relation, när det nalkas årsdag, alla hjärtans dag eller bröllopsdag är väldigt vanligt – däremot är vi svenskar ganska dåliga på att spontan-dejta för att hålla kärleken vid liv. Nu när det sommar är det enkelt att hitta på roliga saker med sin älskade och du som vill vara säker på en kärleksfull sommar borde redan idag planera in en överrasknings-dejt med din käraste. Här är några tips på vad ni kan göra – i alla prisklasser:

  • 1184523-heart-of-a-red-bowCykeldejt. Hyr en varsin cykel och välj ett håll att cykla mot sen kör ni bara. När ni tröttnar stannar ni och tar en picknick.
  • Vandra mot det okända. Om ni bor i en storstad utan närhet till natur så hyr en bil och åk till ett mysigt ställe där ni kan vandra. Ta det till extra nivå genom att ha med tält och övernatta, i Sverige gäller allemansrätten vilket innebär att du kan övernatta var som helst i Sverige en natt (förutom privat mark så klart).
  • Åk till en nöjespark! Att åka till en nöjespark och åka allt från enkla karuseller till läskiga berg och dalbana gör att man slappnar av och bara har roligt tillsammans. Detta är den perfekta dejten om ni haft det svårt ett tag. Tänk dock på att försöka gå när det inte är så mycket folk annars blir det bara köer.
  • Konsert! Om ni har pengar att lägga på en konsert kan det vara ett perfekt tillfälle att komma närmare varandra.

Känns ingen av alternativen bra för er? Strunta då i överraskningen och fråga din partner vad hen helst föredrar. I denna artikel hittar ni mängder av bra förslag utöver de vi har presenterat.