Det är inte helt lätt att planera ett bröllop, men tur är att det idag till exempel finns appar som gör bröllopsplaneringen lättare. Läs på mycket och inspireras av andra. Då kan det inte annat än bli bra!

Det finns massor av sätt för att göra bröllopsplanerandet enklare och roligare. Vill man fixa sina drömmars bröllops så är det klart att man ska ta till de hjälpmedel man kan, och inspireras av andra.

Ta appar till hjälpbröllop, dukning

Att planera ett bröllop handlar om allt från att fundera över vilka bröllopsdekorationer ni vill ha till att planera underhållning på festen. Det kan lätt bli rörigt och det gäller att verkligen ha koll på sin planering och arbetet för att inte missa något viktigt. Tur är att det finns smarta appar som kan hjälpa med allt från planering till smekmånad. I Expressen kan man läsa om bland annat appen ”Apply couple”, som hjälper till att svarar och samlar event och mycket mer. ”Lover.ly” är en annan app som också strukturerar all information som har med bröllopet att göra, och därav hjälper till med planeringen. Appen skickar ut inbjudningar och samlar in svar, hjälper till med bröllopsplaneringen och hjälper till med presentlistor till bröllopsparet bland annat. Appen ”Wedding party” är en stämningshöjare för själva bröllopet, där gäster och brudpar kan dela videos och foton. Har man svårt att hitta den perfekta vigselringen till bröllopet så kan appen ”Tiffany & co” hjälpa till att hitta de rätta ringarna.

Kunglig inspiration

I NWT kan man läsa om prisbelönta floristen Emma Aronsson som bland annat försett prins- och prinsessbröllop och en Nobelmiddag med blomsterarrangemang. Hennes tips för att få till en eller flera lyckade buketter är att ha mycket grönt i dem, eftersom de då upplevs som större och mäktigare. Dessutom är det populärt att blanda olika sorters blommor i buketterna, allt inte behöver vara vitt. Ta de blommor som är finast för stunden, eftersom det är under just bröllopet som de ska vara fina.