Börjar pojkvännens Stora Dag närma sig och du inte riktigt vet hur du ska fira honom? Att ordna med fest är ju inte aktuellt för närvarande men samtidigt vill du säkert göra något kul för honom. Här får du några tips om hur du kan göra dagen oförglömlig på bästa sätt i coronatider.

Det första du bör ordna med är en eller ett par romantiska presenter. Du hittar massor med fina och festliga alternativ hos https://varuhus1.se/present-till-pojkvan/ som kan vara allt från skämtsamma och lekfulla till sensuella och spännande. Några exempel på olika slags födelsedagsgåvor till pojkvännen är:

  • En duschgel med raggardoft – kommer i klassisk dunk
  • Ett kit med olika föremål för hjärngympa
  • Lyxiga kuddar och lakan med hotellkänsla
  • Spel och gadgets

 

Överraska med kompisarna

Eftersom det är viktigt att hålla avstånd är det inte läge för stora partajer inomhus, men det går för all del att göra någonting utomhus om vädret tillåter. Kanske en picknick ii en park eller en grillstund i trädgården går att ordna? Om vädret är dåligt går det också att anordna ett uppvaktande på zoom där kompisarna åtminstone kan skicka hälsningar under dagens lopp. Om det är en stor födelsedag kan det också vara kul att spela in en liten film där alla får komma med små anekdoter eller bilder från födelsedagsbarnets liv. Be alla spela in en egen hälsning på sina mobiler och skicka dem till dig, och ladda ner en gratisapp som låter dig sammanställa dem till en film. Det här kan bli en fantastisk gåva som din pojkvän får med sig under resten av sitt liv.

Planera framåt

Det är viktigt att inte fokusera för mycket på pandemin under din pojkväns födelsedag, särskilt om han är en av dem som tycker att det är jobbigt att hålla sig isolerad. Ett bra tillvägagångssätt är att planera inför framtida aktiviteter som resor och sammankomster. Du kan ge honom en så kallad World Scratch Map som består av en stor världskarta där länderna är täckta med ett tunt, grått lager som han kan skrapa bort för att visa var han varit. Eller kanske en bucket list-anteckningsbok? Är han fotbollsintresserad kan du ge honom en mugg med favoritlagets logo och lova att ni ska se en match i hemmalandet så fort det är tryggt att resa igen till utlandet. En tripp till Barcelona eller Manchester kan vara ett kul mål att sikta på. Om fotboll inte riktigt är hans grej finns det massor med andra resor som ni kan se fram emot. Du kan hinta om en spännande bilsemester i USA med en Route 66-kudde eller en tur till Serengetis vilda natur genom att ge honom ett badlakan med exotiska djur på.

Eftersom tiderna gjort hemmalivet allt viktigare kan du också ge din pojkvän saker som är roliga för honom att använda i sitt vardagsliv i bostaden. Ge honom ett lyxigt presentset med tvålar och doftljus med Gin och tonic eller Whisky eller en döskalle som kan bli behållare för pennor eller tandborsten. De kan användas varje dag och blir samtidigt en ständig påminnelse om hur mycket du tycker om honom.