Att åka iväg på en resa med personen man älskar kan vara det mest fantastiska man kan göra. Men, den perfekta kärlekssemestern ser olika ut och därför handlar det om man måste hitta resemålet tillsammans. Är det till snöklädda berg man vill bege sig, eller är det till ensamma stränder där kokosnötterna hänger i klasar? Världen har många bra och spännande platser att erbjuda.

  • Paradiset
  • Storstaden
  • Landsbygden

Paradiset lockar med sina fantastiska vykortsstränder, enorma lugn och behagliga klimat. Mauritius, Seychellerna och Maldiverna är platser som Emerald travels erbjuder. Men, vill du inte känna vattnet mot dina fötter utan storstadens puls i ditt hjärta så ska ni passa på att bege er till Tokyo, New York eller London. Genom att strosa runt bland mysiga affärer, museer och pubbar kan ni komma närmre varandra och samtidigt uppleva mycket nytt. Men, om ni inte behöver åka utomlands, eller är sugna på det är det oerhört romantiskt att ta in på en mysig herrgård och bara stänga in sig över en weekend.

Vad ska vi prata om?

Innan ens paradissemestern börjat är det många som redan går och oroar sig frö vad det är man ska prata om. Tankarna börjar virvla om man faktiskt har så mycket gemensamt som man hemma går runt och tror? Relationen kan sättas i gungnig då vi går utanför våra normala och inrutade mönster. Men, medicinen för detta är enkel: kommunikation! Bara vi kan kommunicera med varandra så kommer vi inte stöta på lika många problem och vi kommer växa och uppskatta varandra mer. Då blir semestern till ett vackert minne.