En utav de mest romantiska resor som par gör i sitt förhållande är bröllopsresan. De flesta vill att den ska bli speciellt och därför väljer många att åka till något vackert och exotiskt resmål.

342243-young-couple-on-the-beach

I den här artikeln kan man läsa om prins Carl-Philip och Sofia Hellqvists bröllopsresa bland annat till det lyxiga öriket Fiji. Paret var borta i tre veckor och Fiji var bara det första stoppet på resan. Vad paret sysselsatte sig med på resan framgår inte av artikeln, men Fiji är känt för att ha fantastisk surfing och dykning och det finns även många vackra laguner och vattenfall att besöka. När kronprinsessan Viktoria och prins Daniel åkte på bröllopsresa valde de också att resa till Söderhavet, men de var istället på de olika öarna i Franska Polynesien.

Ett exotiskt resmål

När det kommer till bröllopsresa är det vanligt att lägga lite extra pengar och verkligen åka till ett exotiskt land långt borta. Just Söderhavet är en favorit för många, men någon som också är väldigt populärt är att åka till Afrika, oavsett om det handlar om en safariresa till Kenya eller en badresa till Mauritius. Den som vill ha hjälp med att boka sin bröllopsresa till Afrika kan gå in på http://toppafrika.se/brollopsresor. Där finns massor av resor att välja mellan och den som vill kan få sin resa skräddarsydd efter egna önskemål.

Åk till vackra Bornholm

Den som kanske inte har budgeten att åka långt, kan faktiskt få en bra bröllopsresa nära hemma. I Svenska Dagbladet tipsar man om Bornholm som ett trevligt resmål för bröllopsresan. Ön är dansk och ligger utanför Skånes kust. Den som vill vara lite aktiv på resan kan välja att se ön på cykel. Det finns nämligen 27 mil cykelleder mellan kyrkor, byar, stränder, pensionat och världshus.