Bröllopet nalkas och det är dags att slänga sig ut från singellivets branta kant. Det är dags att förena cirkeln med symboliska ringar och ett dokument som intygar, att ja, hon är hans fru och han hennes man. När man väl har gått igenom år av kärlek, upp- och nedgångar, sorg och allt därtill, så är det förmodligen dags att knyta ihop säcken och gifta sig. De flesta tänker på det mesta, men ibland så blir det för mycket och något faller bort, ingen fara! Så länge där finns foton att titta på efteråt så är det lugnt!

vigselringar på lyckligt par

När bröllopet väl är kommet så är det många bitar som ska passa för att det ska bli en bra dag. Minnesvärd blir det ändå, utan att allt måste vara perfekt. Det svåraste hindret som älskande par finner är att bröllopet blir för stort, kostnaden överstiger budget eller att man glömt att boka bröllopsfotograf och framkalla foton från privata kameran med hjälp av http://www.japanphoto.se/.  Oavsett hinder så är det några grundläggande saker som man absolut inte får glömma.

Glöm inte det viktigaste

Det viktigaste är att man blir gifta, eller hur? Bröllopet kan ses som en stor dag, men det är de resterande dagar efter bröllopet som är de verkligt viktiga. De dagar som man ska värna om varandra, visa kärlek, respekt och att inte hålla inne känslor och tankar, att vara öppna och att lita på varandra. Trots det så finns det en del saker som är viktiga för att bröllopet ska bli till någon nytta. Det första som man måste göra, senast 3 månader innan vigseln är att ta fram en hindersprövning. Det gör man hos skatteverket och går ut på att man visar att man inte är gift eller dylikt, detta för att undvika polygami som är olagligt i Sverige. Vigselförrättare eller präst, är helt beroende på om man vill gifta sig kyrkligt eller borgerligt, men också det ett måste för att ni ens ska bli gifta. Det kostar oftast inget, men man ger en symbolisk gåva i ett kuvert så var förberedd med plånboken ändå!